Marianne Henriksen

Lillehammer Osteopati AS drives av Marianne Henriksen. Marianne er fulltids utdannet osteopat, med en bachelor grad i osteopati fra Wales Univertsity, og DO (Diplom i Osteopati) fra European School of Osteopathy (ESO), i Maidstone, England. ESO har et 4 år fulltidsstudium i osteopati.

Marianne har bakgrunn i helsefag fra idrettslinjen og Norges Idrettshøgskole (privatist i fagene anatomi, fysiologi og fysikk). Massasjeterapi fra Manumedic.

  • Fullførte osteopatiutdanningen i 2004.
  • Jobbet som osteopat ved 3 ulike klinikker i England i 2 år. Samtidig  assisterte hun i praktiske fag ved ESO (cranio-sacral fag og osteopatiske teknikker/manipulasjons teknikker)
  • Diplom i osteopati for dyr fra 2006.

Hun har jobbet ved veterinærklinkker i Bærum siden 2006. Behandler i hovedsak hester, hunder, katter. Tirsdager er som regel dagen hun behandler dyr i Lillehammer.

  •  Jobber og trives med all type problematikk som osteopat, men har stor interesse for og erfaring i å behandle gravide, spedbarn og barn.
  • Sittet som nestleder i styret til Norsk Osteopat Forbund (NOF) i 2 år (2008/10).
  • Har sittet som leder i Etisk Komite for NOF.
Marianne

Camilla Lee Lundemo

Fulltidsutdannet osteopat D.O. MNOF fra Høyskolen Kristiania – Institutt for helsevitenskap i Oslo. Utdannelsen er fireårig og består av en bachelor grad i osteopati, samt et profesjonsår som gir en sertifisering som Diplomert Osteopat (D.O.). Profesjonsåret er et krav for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund (NOF).

Camilla er i tillegg fulltids utdannet fysioterapeut fra University College Syddanmark, Esbjerg, Danmark. Etter endt bachelor grad over 3,5 år ble hun autorisert fysioterapeut.

Jobbet som fysioterapeut ved 60 Grader Nord Kiropraktikk, avd. Dokka i 2016, og startet senere hos Dokka Fysikalske AS. Har i tillegg erfaring som gruppetreningsinstruktør fra 2010 innen alt fra spinning, aerobic og pilates.

Camilla behandler pasienter i alle aldre med all type problematikk. Som osteopat er fokuset alltid å tilrettelegge behandling og behandlingsløp til den enkelte, og sammen finne veien for å oppnå en funksjonell kropp.

Mandager møter Camilla pasienter i lokalene til Dokka Fysikalske AS på Dokka.

Utdannelse:

• Bachelor i fysioterapi, University College Syddanmark, Esbjerg, Danmark – 2016
• Bachelor i osteopati, Høyskolen Kristiania, Oslo – 2019
• Diplom i osteopati (D.O.), Høyskolen Kristiania, Oslo – 2020

Camilla